Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké máte zkušenosti objednáním zboží u Banggood?

Od: flodur® odpovědí: 6 změna:

Mám určitou nedůvěru, chci si objednat Oxygen Concentrat/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Objednávám tam již přes 5 let a nikdy nebyl žádný problém. Bral jsem tam lineární vedení a lineární ložiska pro stavbu CNC, dále pak řídící jednotky krokových motorů, samotné krokové motory a spoustu dalších věcí. Objednávám si tam i věci do dílny a zatím naprostá spokojenost. Ani s kvalitou to není nijak kritické. Pravda je, že různí prodejci mají různé dodací lhůty a tak mi něco přišlo za 14 dní a na něco jsem čekal třeba i přes měsíc. Nákupy má Banggood pojištěné, tedy podobně jako Ali... nebo E-bay.

krtek6
hodnocení

0x

je to takovej druhej aliexpres...osobně zkušenost nemám, ale jinde to funguje běžně

ehorvath

Dobrý den, u Bangood objednávám běžně už asi třetí rok a vždy spokojenost, ať se jedná o nějaké elektromoduly za pár korun nebo vyšší částky.

hodnocení

0x

Objednával jsem jednou a vše v pohodě...Dokonce to došlo z USA...

sparcoo*
hodnocení

0x
Objednávám mobily a vždy spokojený.

riva
hodnocení

0x

Došlo vždy v pořádku, ale už dávám přednost Aliexpresu, protože Banggood je prodejce a případná reklamace by nemusela být tak snadná jako u Ali, kde se jedná o zprostředkovatele, který je nezávislý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]