Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi Spotify odhlásilo mě to a nemůžu se tam dostat

Od: kkkaja odpovědí: 1 změna:
Dobrý den rád poslouchám písničky přes mobilní aplikaci Spotify už několik let v kuse bohužel jsem zklamaný zrovna jsem si chtěl něco pustit a odhlásilo mě to několikrát jsem se snažil přihlásit heslo mám na 100% dobře ale nešlo to nakonec jsem si chtěl vytvořit nový účet a taky to nešlo zkoušel jsem jak přes e-mail, fb, účet apple a google a nic pokaždé mi to napíše (zobrazí se) že se něco nepodařilo :( nevíte jestli to má nějaký výpadek nebo jak se přihlásit/registrovat když to nejde? Budu rád za každou radu bez hudby bych nevydržel

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

0x

Ale vydržel, restartovat mobil, odinstalovat a znova nainstalovat Spotify, zkoušel jste?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]