Dobrý den, koupili jsme americkou lednici LG a je na kolečkách, lednice je ale hodně do kopce (dozadu), přední kolečko je výš a tudíž nejde ustavit na nožičky do roviny. V návodu nic není, pouze štelování nožiček, to ale nepomůže, je nakloněná stále dozadu. Nevíte někdo jaký v tom je fígl lednici vyrovnat Nemůžu na to za Boha přijít. Díky za jakoukoliv odpověď
To jsem si taky myslel, že půjde nějak zasunout, přesně jak píšete u pračky, ale pokud jde nepřišel jsem na to jak Typ americké lednice LG je GSJ760PZZE
Díky za info, nikdy jsem neviděl, aby byla lednice takhle moc nakloněná dozadu. Doufám, že to transportní kolečko půjde jednoduše vyndat, nerad bych lednici nějak výrazně naklanel. Nemá s tím někdo zkušenost, jestli půjde kolecko, respektive zapadka lehce vyklepnout Díky za info
fonzan
zdravím, podařilo se vyřešit? Jako lednice za 70k a v návodu nic a stejný problém. Odpověď od LG totožná s fórem. já zatím vyřešil podložením zadních koleček ale to je prostě neskutečný bastl a nedává my to smysl.
Dobrý den, vyřešil jsem stejně, do zadní části jsem dal centimetrovou osb desku a hotovo, ale jak říkáte, tohle je neskutečný paskvil výrobce
bendys
Dnes jsem instaloval LG ( ne amerika) a lednice padá cca 2cm dozadu, šroubovací nohy jsou pouze přední. To jsou ty číňani fakt takový bolševický zabedněnci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.