Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc mi nejde smazat soubor z Wordu

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:
Nejakym omylem se mi do mobilu Samsung galaxy j5 ulozilo 10 velkych souboru co mi poslalykamosky a kdyz dam odstranit, napise to nemate povoleni. Prosim, nejsem zkuseny uzivatel.
doplněno 08.03.22 19:32:

Tak se to smazalo doslova záhadně, šla jsem hloubs do nastavení a tam byla nabídka povolit oznámení, tak jsem to odklepla a šlo to smazat.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud to zvládnete, zkuste připojit telefon k PC a pokuste se to smazat tam. Máte ty soubory uložené ve vnitřní paměti anebo na SD kartě? Mohl by být problém s vadnou pamětí. Chtělo by to otestovat.

hodnocení

0x

Jste si jistá, že to není zavirovaný? Nějak nechápu, proč by uživatel telefonu neměl mít práva odstranit uložený soubor...- - viděl bych to na uložení kontaktů či zálohu na googlu a tovární nastavení.

hodnocení

Neni to zavirovane a do tovarniho nastaveni to rozhodne nebudu davat
Vyzkoušela jste jenom vypnout a zapnot? Po zapnutí nejdou pořád smazat?
hodnocení

Zkousim to uz tyden musi to zabirat misto
Proc mi nejde smazat soubor z Wordu

07.03.22 21:23
hodnocení

Proc mi nejde smazat soubor z Wordu #2
hodnocení

A pak to napise nemate opravneni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]