Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseknutý micro SD adapter ve fotoaparátu

Od: matejzeman odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, dnes jsem našel micro SD adaptér a nepřečetl jsem si tu část že to je adaptér a teď je to v mém fotoaparátu zaseknuté, co mám dělat?
Zaseknutý micro SD adapter ve fotoaparátu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To jste to tam narval vzhůru nohama takovou silou, že to nejde ven?

hodnocení

2x
Že to je adaptér nevadí. Že jste ho tam narval naopak už jo.
Zkoušet zlehka zasouvat vysouvat a cukat na všechny strany, jestli nepovolí. Pokud ne, tak rozebrat foťák, abyste se dostal k SD slotu a adaptér nějak uvolnit.

sirokko
hodnocení

2x

To snad není ani možný. Vytáhnout silou. Pokud to nepůjde rukou, tak kleštěma. Víc se to už domrcasit nedá, max se zničí adaptér nebo kolejničky ve slotu.

hodnocení

0x

Vyber si co obětuješ, jestli adaptér nebo slot pro kartu.

Hrubou silou nee.

Částečně adaptér rozlepit, poté podélně rozstřihnout a po částech vyndat.

Někdy to vyjde.

matejzeman
hodnocení

Děkuji všem, sd karta se mi podařila vytáhnout, sice silou ale je to venku, nic se nepoškodilo a fotoaparát funguje dále.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]