Nové Bluetooth sluchatka a starší tel. (Huawei p10 lite)
Od:trebatotoodpovědí:3změna:
Dobrý večer, Dnes jsem si koupil nové sluchátka Panasonic RP-NJ310B a klasicky jsem je zapnul okamžitě jsem je našel v Bluetooth seznamu a bez problémů je sparoval. Cca po 15 min. Poslechu hudby zazněla hláška "battery low".. Přece jenom klasika. No nic prostě jsem je dal na nabíječku, A nyni je nemůžu najit ani v Bluetooth seznamu a ani ve sparovanych zařízení. Vím ze ne tk dlouhé za to se omlouvám. Děkuji za pomoc prosím opravdu jsem nešťastný.
Starší telefon by neměl vadit. Bluetooth je zpětně kompatibilní. Spíš je zvláštní, že nevidíš sluchátka ve spárovaných zařízeních. Tam by měly být. Většinou stačí je vymazat a pak znovu spárovat. Máš možnost vyzkoušet jiný mobil nebo PC s bluetooth jestli sluchátky vidí?
Fuu, po prectenj manuálu asi snad 10x - _- jsem zjistil že se Bluetooth na sluchátka prepl do tkz. pohotovostního režimu a ze je nutno restartovat zařízení.. Takze vyřešeno.. (trvalo mi to 4 propocene a nadavkami provázené hodiny) Diky všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.