Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postup řešení - obvody

Od: kina* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den jsem tu opět a zase s jedním dotazem,který vás jistě rozpálí do běla.Ale co nedělám,musím se zeptat,protože ve škole se stydím,před celou třídou.Na obrázku jsou různě zapojené obvody.Příklad 1 si umím nějak překreslit,že ho dokážu spočítat.Příklad 2 také,ale příklad tři nedokážu pochopit,jak ho spočítat,nebo si ho nějak jednodušeji nakreslit.Nejde mi o výsledky,ty mám spočítané,ale o způsob,jak to vyřešit.Předem děkuji za opětovnou radu a budu doufat,že mi prominete,ale prostě nejsem nejchytřejší a tak mi trvá,než něco pochopím.

doplněno 08.04.10 15:33:

Omlouvám se ale obrázek mi to nevložilo,tak to zkusím doplinit později.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak tě tu opět vítáme, počkáme klidně i na ty obrázky, až se ti je podaří vložit. Nevím, ale nevkládal bych je najednou, ale po jednom, mám takový dojem, že ani mně to dva najednou nechtělo vzít.

zatím se připravíme na ten pekelný dotaz. Já nevím, ale já osobně mám raději lidi, kteří se klidně přiznají k nečemu, co nevědí, a připustí, že mají delší vedení... Proto vlastně tato poradna je... A že se ve škole stydíš zeptat? Nejsi sám, co se stydí, ale někdo to nepřizná.

Přemýšlel jsem nad tím, jak dokážeš něco vypočítat, když to nedokážeš pochopit. Myslím příklad č. 3

Tak dávej, dávej...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]