Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádci,
mám tarif moblního operátora nebudu jmenovat, (ale má písmeno T v logu), kde mám neomezené volání sms i data a platím za tento tarif cca 1.100, dá se jinde poptat stejný tarif se stejnými parametry, za nižší peníze? Předem děkuji moc za odpoveď.
no, vlastně máte blbě zformulovanou titulní otázku - ptáte se nen na data, ale pak to rozšiřujete i na volání a SMSky;
takže jen na data a jen skoro neomezený (ne úplně) je možná pořád ta slavná SIMka od O2 100 GB /měs. a 300,- kaček; tohle nabízeli s roční přestávkou dvakrát (tušim pokaždý o let. prázdninách); nabídka zatim skončila (nekoukal jsem se, jestli nenabídli, nebo teď nenabízej něco podobnýho, asi ne), ale dost spekulantů si to objednalo na přeprodávání, a nabízeli to tak mezi 1 - 2 tisícovkama (zas jsem se teď nekoukal, za kolik a jestli vůbec je to aktuálně k dostání (nabízelo se to na běžnejch bazarech - sbazar.cz (bazos.cz), asi i aukro apod.)), ono se trochu lišila ta první a druhá edice eště v nabídce k volání (v tý první edici tušim možnost aktivace neomezenýho volání na 1 den za 20,-, v druhý edici už to bylo nějak jinak, ale to bych se případně podíval jen na požádání, a eště by se mi muselo chtít (a ne, já k těm překukníkům nepatřím, a žádnou SIMku nabízet nebudu (-:, jen jsem to pozorně sledoval, byla to (na naše (tristní) poměry) dost zajímavá nabídka));
na neomezený volání a SMSky by to teda nebylo, ale to by se třeba dalo řešit duálnim telefonem s jinou kartou na to volání a smskování
(já třeba vim o SIMce, kde je volání (1+1) fakticky při troše snahy (a zatim, nemusí to tak bejt navždycky) za 1,25/min., případně (při balíčcích) eště míň, až 0,75/min.), neomezený to teda zdaleka neni, ale při menších objemech volání by se to třeba taky mohlo vyplatit... (jde o normální kaktusí SIMku s využitim pravidelně nabízenejch dobíjecích bonusů))
Především je dobré si ujasnit, co vlastně potřebujete.
Opravdu potřebujete neomezené hovory a SMS? Kolik za měsíc prokecáte a kolik SMS pošlete?
Opravdu potřebujete neomezená data o maximální rychlosti? Je dobré se na konci zúčtovacího období podívat na to, kolik jste toho opravdu využil.
Slovo "neomezený" je v podstatě reklamní tahák, každý si představí jak je to výhodné když jde o "nekonečno".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.