Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější tarif s neomezenými daty

Od: emanuel® odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny rádci,

mám tarif moblního operátora nebudu jmenovat, (ale má písmeno T v logu), kde mám neomezené volání sms i data a platím za tento tarif cca 1.100, dá se jinde poptat stejný tarif se stejnými parametry, za nižší peníze? Předem děkuji moc za odpoveď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

no, vlastně máte blbě zformulovanou titulní otázku - ptáte se nen na data, ale pak to rozšiřujete i na volání a SMSky;
takže jen na data a jen skoro neomezený (ne úplně) je možná pořád ta slavná SIMka od O2 100 GB /měs. a 300,- kaček; tohle nabízeli s roční přestávkou dvakrát (tušim pokaždý o let. prázdninách); nabídka zatim skončila (nekoukal jsem se, jestli nenabídli, nebo teď nenabízej něco podobnýho, asi ne), ale dost spekulantů si to objednalo na přeprodávání, a nabízeli to tak mezi 1 - 2 tisícovkama (zas jsem se teď nekoukal, za kolik a jestli vůbec je to aktuálně k dostání (nabízelo se to na běžnejch bazarech - sbazar.cz (bazos.cz), asi i aukro apod.)), ono se trochu lišila ta první a druhá edice eště v nabídce k volání (v tý první edici tušim možnost aktivace neomezenýho volání na 1 den za 20,-, v druhý edici už to bylo nějak jinak, ale to bych se případně podíval jen na požádání, a eště by se mi muselo chtít (a ne, já k těm překukníkům nepatřím, a žádnou SIMku nabízet nebudu (-:, jen jsem to pozorně sledoval, byla to (na naše (tristní) poměry) dost zajímavá nabídka));
na neomezený volání a SMSky by to teda nebylo, ale to by se třeba dalo řešit duálnim telefonem s jinou kartou na to volání a smskování
(já třeba vim o SIMce, kde je volání (1+1) fakticky při troše snahy (a zatim, nemusí to tak bejt navždycky) za 1,25/min., případně (při balíčcích) eště míň, až 0,75/min.), neomezený to teda zdaleka neni, ale při menších objemech volání by se to třeba taky mohlo vyplatit... (jde o normální kaktusí SIMku s využitim pravidelně nabízenejch dobíjecích bonusů))

vilik*
hodnocení

2x
Bude záležet na rychlosti připojení, ale pokud by vám stačila malá rychlost, neomezený tarif za 600 nabízí operátor s V v názvu pod pojmenováním Basic. Problém tohoto tarifu není jen malá rychlost připojení, ale také v případě potřeby dat v zahraničí máte oproti T smůlu.
Můžete mít štěstí a zkusit retenci u T, pokud máte dobrou platební morálku a trochu umíte vyjednávat. To se dělá tak, že si zobrazíte nebo dotazem na infolince operátora zjistíte OKU. Mnohdy to už stačí k dotazu, proč ho potřebujete. Pak, pokud jen OKU nezabere, buď vyplníte internetovou žádost nebo zavoláte na infolinku operátora V a požádáte o neomezený tarif s nižší rychlostí s převodem třeba za 5 dní. Pokud máte štěstí, zavolá někdo z T a bude vám říkat, že mají v systému plánování vašeho přechodu a že se ujišťují, jestli všemu dobře rozumíte a poradí vám, co ještě musíte dělat. Pak se vás mezi řečí zeptají, proč vlastně odcházíte, a nabídnou slevu od cca 15 do 50 procent, když zůstanete. Pokud nabídnou málo, slušně! jim poděkujete a prohodíte něco v tom smyslu, že konkurence má nabídku bohužel výhodnější (neříkejte kolik), a že byste sice rád zůstal, že vám ten neomezený tarif u nich vyhovuje, ale kvůli penězům to nemůžete udělat a jdete za v podstatě totožnou nabídkou jinam. Obvykle se rozloučí a za několik dní se někdy ozvou s lepší cenou.
I kdyby se neozvali, za několik dní si můžete zažádat o nový převod zpátky, ale na infolince si požádáte o první 3 měsíce se vstupní slevou 50%. Poté postup libovolně opakujte, dokud vám buď u V nebo u T nenabídnou v retenci něco akceptovatelného.
SIM z loňské a předloňské akce nemá bohužel aktivní data v zahraničí, pouze na území ČR. Pokud by to nevadilo, je pak možné takovou simku sehnat a v telefonu s 2 sloty na SIM lze k ní mít tarif s neomezeným voláním a SMS a trochou dat, který pod 3 stovky měsíčně nabízí V. Cenově takové řešení je poměrně krkolomné a navíc vychází opět na cca 600 měsíčně, což je cena tarifu s pomalým připojením Basic, který jsem popsal výše, nabízeného u V.
Na internetu lze i zprostředkování s garantovanou nižší cenou poptat a zaplatit, ale cena za zprostředkování není úplně malá. U jednotlivce však stále zůstává zajímavá, protože na rozdíl od rodiny, kde je telefonních čísel víc, nemá jednotlivec takovou vyjednávávací pozici a je pravděpodobné, že mu nejvyšší nabízenou slevu retenční oddělení nenabídne. Já osobně jsem podobné nabídky nevyužil, ale četl jsem, že dotyčný garantuje buď dohodnutou slevu a nebo mu nic neplatíte, což asi stojí za zvážení.

hodnocení

1x

Především je dobré si ujasnit, co vlastně potřebujete.

Opravdu potřebujete neomezené hovory a SMS? Kolik za měsíc prokecáte a kolik SMS pošlete?

Opravdu potřebujete neomezená data o maximální rychlosti? Je dobré se na konci zúčtovacího období podívat na to, kolik jste toho opravdu využil.

Slovo "neomezený" je v podstatě reklamní tahák, každý si představí jak je to výhodné když jde o "nekonečno".

hodnocení

0x

V rámci veřejných nabídek asi moc neušetříte...

dtest.cz/...

mates9
hodnocení

0x
Já mám treba od operátora s T v nazvu tarif Neomezeně XL za 613 Kč měsíčně (ceníková cena 875 Kč). Slevu 30% jsem získal tak, že jsem napsal email, že sestra dostala slevu a já ji chci také. A oni mi ji dali. Tarif má Neomezené volání, sms i data. U dat je rychlost 10 Mb/s(prvních 15 Gb plnou rychlostí). Mě plně dostačuje.

ct
hodnocení

0x

Nejlevnější jsou korporátní tarify. Čím větší korporace, tím levnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]