Nejste přihlášen/a.
Prosim poradíte mi nejakou emailovou aplikaci pro Android, ktera odesila fotografie ve formatu jpg a ne v png? Mela jsem, prestala fungovat a ted uz mam druhou a jen PNG. Preposilam si casto fotografie do pc a nebavi me je pokazde konvertovat. Dekuji!
Ach jo... Směšujete dvě naprosto nesouvisející záležitosti.
1) emailový klient - to je program který odešle email s obsahem který mu dáte a případně přílohama které mu předhodíte. Do struktury odesílaného NEZASAHUJE !
2) fotografie - ty pořizuje nějaká fotící aplikace. V jakém formátu je ukládá, to už záleží na tom co ta aplikace umí a co se jí dá nastavit. Běžné fotící app ukládají JPG, u Ohryzků je nyní moderní jakýsi jejich nový naprosto nekomptatibílní formát.
Mimochodem, co se vám nelíbí na PNG? To není špatný formát !
¨Proti PNG nic nemam, jen to, ze Photoshop ho neotevre a proto je treba ho ulozit do jpg. Za vysvetleni dekuji. Ja se jen blbe vyjadruju asi, vim, co jste chtel mi rict. I tak jsem za to rada.
Stahovat do Google musim res kabel a to je to, co nechci. Z ruznych mist a duvodu posilam mailem. Nekolik let to fungovalo a najednou konec. Klasika, ja vim. A tak proto hledam, jestli jeste nejaka takova aplikace neni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.