Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emailova aplikace

Od: wydra® odpovědí: 5 změna:

Prosim poradíte mi nejakou emailovou aplikaci pro Android, ktera odesila fotografie ve formatu jpg a ne v png? Mela jsem, prestala fungovat a ted uz mam druhou a jen PNG. Preposilam si casto fotografie do pc a nebavi me je pokazde konvertovat. Dekuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Proč si místo toho neotevřete na počítači web a Google photos? Pokud máte android, máte svoje fotky tam. Pak je jenom stáhnete.

hodnocení

1x

Ach jo... Směšujete dvě naprosto nesouvisející záležitosti.

1) emailový klient - to je program který odešle email s obsahem který mu dáte a případně přílohama které mu předhodíte. Do struktury odesílaného NEZASAHUJE !

2) fotografie - ty pořizuje nějaká fotící aplikace. V jakém formátu je ukládá, to už záleží na tom co ta aplikace umí a co se jí dá nastavit. Běžné fotící app ukládají JPG, u Ohryzků je nyní moderní jakýsi jejich nový naprosto nekomptatibílní formát.

Mimochodem, co se vám nelíbí na PNG? To není špatný formát !

hodnocení

¨Proti PNG nic nemam, jen to, ze Photoshop ho neotevre a proto je treba ho ulozit do jpg. Za vysvetleni dekuji. Ja se jen blbe vyjadruju asi, vim, co jste chtel mi rict. I tak jsem za to rada.

Stahovat do Google musim res kabel a to je to, co nechci. Z ruznych mist a duvodu posilam mailem. Nekolik let to fungovalo a najednou konec. Klasika, ja vim. A tak proto hledam, jestli jeste nejaka takova aplikace neni.

hodnocení

Protoze to nevim :) Zkusim, ale presto bych rada toho mail klienta mela. Ke stazeni je jich mnoho, ale nechce se mi kazdeho zkouset, proto se tady ptam. Kazdopadne dekuju za odpoved.

hodnocení

0x
Jak to tak čtu, tak vlastně ani nevím kde je jaký problém?
Emailový klient nepřehazuje přípony. Tomu je úplně šumák, jakou příponu má odesílaný soubor.
Photoshop už mnoho let nepoužívám, ale divil bych se, kdyby neuměl otevřít .png.
Takže nejlépe bude zjistit, proč Photoshop nechce otevírat .png.
Nebo používat nějaký jiný fotoeditor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]