Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonní číslo firma

Od: and odpovědí: 3 změna:
Jako jednatel firmy jsem měl při volání z mého čísla na displeji vidět název mé firmy, teď po ukončení podnikání, se stále zjevuje všem co volám a nemají mne uloženého, se stále zobrazuje název mé bývalé firmy, a to už nechci. V telefoni společnosti s tím nic neumějí udělat aby to odstranili. Měnit číslo se mi nechce, máte někdo radu prosím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

endoras
hodnocení

2x
Pravděpodobně se bere z nějakého veřejného seznamu. Firmy.CZ? kouknete se na mapu google a seznam, jestli na své adresa nemáte pořad tu firmu vedenou jako aktivní. Případně u té firmy změnit číslo.

google
hodnocení

2x

Dělá to jedna z aplikací: Google, Google ID, Google telefon. Stojí za tím Google, takže oni i mohou záznam vymazat.

and
hodnocení

Zkusím, děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]