Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grundig Amira 26 LW 68-7510

Od: nemám odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

prosím Vás, chtěl jsem se zeptat zda někdo máte zkušenosti s touto LCD televizí: Grundig Amira 26 LW 68-7510. Budu potěšen, za každý ohlas, postřeh a nebo radu. Uvažuji o její nákupu, ale zatím rozvažuji. Rád bych nalezl někoho s praktickými zkušenostmi.

Předem děkuji.

Jarda

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

ja bych do tohodle modelu nesel.

22ms odezva je dost dlouha, takze bych Vam pred nakupem poradil pustit film 60 sec nebo neco podobneho. Kdyz bude mit film rychly sled, tak si myslim, ze obraz bude sama cmouha a zadny ostry obraz.

Kontrast taky asi neni nejlepsi, ale zalezi v jakych podminkach ho budete provozovat.

Rozliseni je dostatecne a TXT je super :)

nemám nicka

Dobrý den.

Chtěl bych Vám tímto poděkovat za Vaši radu, čas i ochotu poradit. I já postupně docházím k názoru, že bude lepší se poohlédnout po jiném přístroji a nebo ještě chvíli vyčkat s ohledem na ceny.

Rozhodně Vám však ještě jednou děkuji, za to, že jsem třeba neuváženě neudělal krok ke koupi, jenž by mohla později mrzet. Určitě je lepší, když to zhodnotí někdo znalý věci.

S přáním pěkného dne, Jarda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]