Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna starého telefonu zdarma?

Od: jeany81* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám pevnou telef.linku (O2), starý telefon z roku 1994, který má poslední dobou výpadky, ve sluchátku chrastí, občas vypadne signál. Chtěla bych se zeptat, jestli O2 má povinnost dát nový zadarmo, když ve výpisu na faktuře je položka pronájem telfonu. Ten původní z roku 1994 jsem dostala od jejich firmy.Děkuji za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

zavolejte si na zákaznockou linku a požádejte o nový aparát. Operátor Vám sdělí jaké jsou možnosti.

barbakan*
hodnocení

0x

Ano,máte nárok na výměnu telefonu a to zadarmo,jen budete platit měsíční poplatek za pronájem ( viz. faktura)

kytka*
hodnocení

0x

Když jsme měli pevnou linku zažádal jsem si také o nový přístroj. Dříve přijel mechanik a bylo vše jednoduché. Nyní mi poslali v balíčku telefon a redukce k tomu a sami jsme si ho vyměnili.A ten starý jsem odnesla na O2 prodejnu .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]