Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung U600 - změna ukládání dat

Od: mikolangelo* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám se změnou ukládání dat : koupil jsem si nedávno Pamětovou kartu do tohohle tel.mobilu Samsung U600, ale když něco posíláme pře BLUETOOTH tak se mi to pořád ukládá na sim kartu .. jenže tam je omezená pamět která je velmi malá kvůli tomu jsem si koupil pam. kartu .. jenže bohužel nějak mi to nejde přeměnit aby se mi poslané data ukládaly na pam. kartu kde je mnohem více místa .. nemůžu v nastavení najit nikde nějakou změnu k ukládání dat . Prosím poradte ;) díky předem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

Jen pro upřesnění.Ty soubory se vám zřejmě ukládají do paměti telefonu (která má kapacitu 60 MB),nikoliv na SIM kartu.Na SIM kartu je možno uložit pouze telefonní seznam (myslím že maximálně 250 kontaktů),SMS a někdy také nějaké apliakce,například SIM Toolkit.

Samsung sice nevlastním,ale budu se vám snažit pomoci a společně na to přijdeme.Nejprve bych potřeboval co nejpodrobněji vědět,kam se vám tyto soubory přijaté přes bluetooth ukládájí (do jaké složky)? U mé Noke se tyto soubory například ukládají do přijatých zpráv (ano,tam co se ukládají SMS a MMS).

doplněno 07.04.10 19:08:

Jen ještě doplním (pro ostatní),že návod jsem si přečetl,a uvedeno to tam nebylo.Ty návody od Samsungu jsou nějaké zvláštní. *nevi*

Hlavně,že se tam rozepisují o tom,jak se měří SAR apod. ,ale aby tam uvedli jak nastavím ukládání přijatých souborů...*bzum*

samsung.com/...

mikolangelo*
hodnocení

data které jsou posílány přes Bluetooth tak se ukládají různě třeba : videa do videii pod složkou-stažené videa,hudba pod hudby a pod složku- stažená hudba ... atd a stou příručkou k Samsungu to máte pravdu není tam nic napsáno .. hledal jsem to různě na internetu ale nic .. ;)

pepyk93*

A když jste například v té složce STAŽENÁ VIDEA a zvolíte volby (levým kontextovým tlačítkem),je tam položka NASTAVENÍ (nebo nějaká podobná)?

Mohl byste prosím napsat všechny položky v MENU? Zkusíme to ještě vylučovací metodou...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]