Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi 4x do továrního nastavení

Od: jurko® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chtěl jsem dát Xiaoi 4x do továrního nastavení a jak jsem zadal resetovat telefon vyskočilo na mně zadejte vaše heslo a pod tím číslo účtu. Jinak mě to dál nepustí. Tak nevím jak na to. Poraďte. Sim kartu už mám oříznutou v novém mobilu, ale k tomu bych ji potřebovat neměl.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Pro tovární nastavení s ohledem na krádeže je nutné znát původní registrované přihlášení googlu. Pokud je mobil váš, pamatujete si jistě Google účet, mail i heslo. Pokud ne, můžete u autorizovaného servisu nechat přehrát firmware telefonu za částku vyšší než je hodnota toho telefonu.
doplněno 17.02.22 10:43: Zřízení účtu je pro lidi, kteří chtějí využívat služby konkrétní společnosti. Třeba pro uživatele googlu je nutné se registrovat. Pokud telefon požaduje přihlásit do Xiaomi, asi původní majitel tento účet založil.
Před továrním nastavením je nutné běžné spuštění telefonu a odhlášení že všech nastavených účtů.
hodnocení

Jenže to po mně chce heslo na xiaomi účet. A ten bohužel neznám. Dal jsem resetovat heslo, ale jak mi přišel kód, nedal se do mobilu napsat. To místo na kód nereagovalo. Pak jsem se dočetl, že pro evropu se může vygenerovat kód jen 3x za 24 hodin. Tak počkám a zítra uvidím.

hodnocení

A ještě taková věc. K čemu mi je xiaomi účet? Mám zálohy na Googlu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]