Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač výběr

Od: nick98 odpovědí: 8 změna:
Zdravím je zde někdo kdo má zkušenosti s BEZ sáčkovým vysavačem? Většinou na eshopu nebo v obchodě je to fuk na eshopu si píšou vlastní recenze a špatné mažou jen ať se to prodá ale výhoda že lze zkusit vyčistit a v případě problémů vrátit do 14 dní a kamenná prodejna tam to nevrátíte jedině přes objednávku s vyzvednutím a prodavači vám také vnutí to nejdražší ať mají provize... Jde mi o to že když tam nebude sáček jen nádoba a filtr obsah vyklepu a vymyju nebo vytřu a jednou za rok akorát filtr vyměnit a když jsem sháněl klasické sáčky tak tam měli (ve městě obchod normální) xx druhů sáčků na spoustu výrobců a ve stylu dodělej si sám (kartonová část na zasunutí do držáku aby držel sáček) a na všechny druhy to byly VŠECHNY sáčky stejné ale vystřihnout tvar ať to sedí (jinak příliš dlouhé a široké) není problém ale zbytečné plýtvání penězi když za měsíc sáček plný a to je lepší si rovnou objednat ty sáčky z Číny za TŘETINU prodejní ceny zde... Jistě pár Kč clo a DPH ale k jádru věci nevím který bez sáčkový vysavač a hlavně výrobce vybrat přemýšlím o nějakém do 3 000 Kč a v případě spokojenosti nějaký dražší a ten levný vrátit protože proč ne... A zkoušel jsem i lepší sáčkové vysavače za 4 000 Kč ale žádná sláva

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

guma
hodnocení

1x

Bezsáčkový vysavač je nejlepší. Na čištění dokoupit zárožák štětec a tím to čistit. Nic nedávat do vody ani filtry. Vyčistit štětcem nebo profouknout kompresorem pokud máte.

Śtětec např. tento

nejlevnejsi-barvy-laky.cz/...

hodnocení

0x
Měl jsem a fungoval dobře. Jen ten výkon při porovnání se starým Vorwerk vysavačem nic moc.
Tak se za 5tis. koupil repasovaný Vorwerk 135 a od té doby mám klid a vše rychle a kvalitně vysáto..
hlavicka

Za ten výkon vysavačů můžeme poděkovat politikům EU kteří takové voloviny vymýšlejí.

byznysnoviny.cz/...

Nejde jen o výkon. Vorwerk se totiž nespoléhá jen na vysávání jako ostatní, ale má kombinovanou hlavici s rotačními kartáčky, takže pak to vysávání je opravdu efektivní.

Jak by řekl fotřík, člověk se nešmrdlá půl hodiny na jednom místě aby vysál pár drobků...:)

hodnocení

0x

Pořídil jsem bezsáčkový vysavač a byla to chyba. Vysavač vysává dobře, problém je v tom, že po každém větším vysávání by se měl vymýt filtr zachycující jemnější částice (cyklon zachytí jen větší částečky). Takže vysávání nekončí uložením vysavače, ale ještě mám 15 minut práce navíc a vysavač nelze složit, protože filtr musí nejdřív uschnout, no prostě opruz.

Plně souhlasím, sice filtry mám 2 na výměnu, tak rovnou zkompletuji, nečistím po každém vysávání, ale i tak je to špinavá otravná práce. Radši používáme starší sáčkový vysavač, s orig. sáčky a hepa filtrem.

re4zon
hodnocení

0x
Mam zkusenost s nekolika. Nestoji to za ten bordel a praci pri cisteni. Filtr jde do kytek rychle a vyjde draz nez sacky za stejnou dobu. A ze maji nekde univerzalni sacky tak blbe, ze si je musis strihat rozhodne neznamena, ze je to tak vsude. Koupis normalne sacky z druhovyroby, ktere pasuji nez uprav.
Jestli chces vykon, kup si dilensky vysavac. S tim vysajes i kameni, hepa muze mit az 13 a s nejlevnejsimi sacky (jeden ti vydrzi pul roku) bude udrzba prakticky zadarmo. Akorat je vetsi.
Jinak domu jsem koupil miele. Sacek je mensi, ale da se nacpat jak balon a nepraskne, vysavac saje i kdyz bordel uz je az v hadici. Ergonomie perfektni. Materialy takove, ze si neumim predstavit ho znicit. Pravda, nestal tri litry.

hodnocení

0x

Záleží, na co to chcete. Na občasné přejetí pár drobků je cyklón celkem fajn. Pokud ale obšas člověk potřebuje vysát nějaký větší kousky, bordel v domácnosti s děckama, nebo třeba prach po vrtání, tak se mi cyklon neosvědčil, tam přeferuji textilní pytlík. Cyklón vyřadí cokoli většího nasátého, papírový ubrousek, igelitový sáček, kostka lega..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]