Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení telefonů

Od: ringo® odpovědí: 7 změna:

Mám soukromý a služební mobil. Asi jsem je nějak propojil /moc se s tím nekamarádím/. Fotky ze soukromého se načítají i do služebního. Koukl jsem na účet Google, ale žádné propojení tam asi není. Tovární nastavení na služebním mobilu nepřichází v úvahu /jsou tam přednastaveny různé aplikace, které pak nikde neseženu/.

Co s tím? Prosím.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

4x
Propojeni tam zcela jiste je. Odhaduju, ze je to prave ten google. Podivej se do nastaveni uctu, pouzil jsi nejspis svuj ucet pro prihlaseni, abys mohl napriklad do play. Reseni je odebrat ze sluzebniho a pro nej si vytvorit ucet novy.
hodnocení

Vypadá to, že se zadařilo. Díky.

hodnocení

0x
Nejsou oba zálohované na stejném účtu Google?

nsfw
hodnocení

0x

Myslím že se to synchronizuje přes cloud, (disk Google). Na služebním telefonu asi máte i soukromý účet a povolenou synchronizaci. Možná by pomohlo odebrat a přidat zpět účet a dát si pozor na nepovolení Google disku.

hodnocení

To je všechno hezký, ale já nepotřebuju vědět čím to je, ale jak to zrušit.

Možná by pomohlo přečíst si odpovědi.

re4zon
Najdi si ve sluzebaku v nastaveni ucty a dej pryc ucet google cos tam dal. Pak si vytvor uplne novy a ten tam zadej misto nej. Podle toho to snad zvladnes. Jestli potrebujes obrazkovy navod krok po kroku, zeptej se vyhledavace, treba primo googlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]