Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,vlastním chladničku BEKO-RCSA270K30XP chladí moc,termostat je nastaven na nin.a teplota v prostředku lednice 2 stupně.Nechá se stím něco dělat? Lednička je stará 2 roky a ten problém je od začátku.Děkuji
Mate to normal v byte? Nesmie to byt kdesi , kde je pod +10.
Dalej navod pise : Provozní teploty kontroluje tlačítko termostatu
(Položka 5) a lze jej nastavit na jakoukoli pozici mezi 1 a 5 (nejchladnější pozice).
Průměrná teplota uvnitř chladničky by měla být kolem +5°C.
Nastavte tedy termostat tak, abyste dosáhli požadované teploty. Některé části chladničky
mohou být chladnější či teplejší (např. přihrádka na uchovávání čerstvého salátu a horní část chladničky), což je naprosto
normální.
Vy mate na akej pozicii?
Děkuji za odpověď,lednička je umístěna v chodbě kde teplota neklesne pod 15 stupňů,na termostat je nastaven na 1 stupeň ale teplota v ledničce odpovídá stupni 5.Reklamaci jsem odkládal až jsem zjistil že je pozdě.Domnívám se že jeto problém značky BEKO já se proní rozhodl pro její šířku 55 cm. většinou jsou 60 cm.Děkuji za jakoukoli radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.