Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mikrosystém koupit?

Od: soles47 odpovědí: 7 změna:

Zdravím, jsem staromodni, tak bych rád při koupi nějakého levného, nového mikrosystému do kuchyně chtěl kromě zvuku tak 10W (je to už dobrý, hutný zvuk, nebo chrastítko?), aby přístroj nabízel jak CD, tak kazetovou mechaniku. To je už problém, jak si tak pročítám nabídky na netu. Nebo by někdo uměl poradit včetně přesného kódu výrobku? Tak díky předem...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

mám doma hi-fi-systemy.heureka.cz/... - to je zvukově ok

Babička má verzi s USB.

u těch nových moc na kazety nenajdete... možná tak aukro.

doplněno 12.02.22 11:38:

Je to prostě dobou - kazetové už nejsou v nabídkách obchodů. Našel jsem pouze zmíněné typy s gramofonem - "retro"-multi ..

kasa.cz/...

Takže asi jenom bazoš...

soles47
hodnocení

Díky, kde přesně tento produkt koupit, který e-shop?

jm
No jak píšu, dnes už jako výprodej nebo bazoš.
Zkusím večer když bude čas mrknout.
jm
Hmm co tak vidím na mobilu tak jen bazos.cz
Hledejte CMT-EH

hodnocení

1x

Mikrosystém s kazetou v dnešní době je tak trochu problém... návod no, prostě prodej skončíl. Většinou jen přenosné... Philips... Sony (hlídat dostupnost...), Blaupunkt; ...a tady takový přehled

Nebo s gramofonem? Prý poslední kus...

doplněno 11.02.22 20:12:

Je snad i v Datartu; pak něco Conrad, ... Roadstar...atd

doplněno 15.02.22 15:25: Tevi m.alza.cz/... nebo m.alza.cz/...

hodnocení

0x

třeba něco takového? mall.cz/...

jm
Když tazatel asi chce aktuální nabídky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]