Nejste přihlášen/a.
to je prostě vypálená barva - to sklo není původně černý - na starších je to za pár let taky... a na mé nové varné desce jsou "fleky" za první týden - ale to nemá vliv na funkci rostlináře.
Ovšem pokud to půjdete reklamovat podle rady koleků rádců, budu velmi rád za informaci o výsledku či vyjádření reklamačního oddělení.
Barva? Kde by se na varné desce vzala barva? Používají se černá či kouřová skla (sklo je probarveno v celém objemu). Pokud se to udělalo zespod, tak jedině se zeptat v nějakém servisu, tam by mohli poradit, jestli to lze nějak řešit.
právě to kouřové sklo - ta barva skla - se častým "přepalováním" - používáním dlohodobě a na vysoké teploty - "vypálí" nebo jak to napsat.
Mám takovou zkušenost se dvěma deskami u mne, jedna u sestry, jedna u tchýně... jinde jsem se nedíval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.