Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalá data na LTE

Od: panx® odpovědí: 2 změna:
Dobrý den mám otázku ,mám nové tarif od T-Mobilu ,kde mám neomezenou rychlost ,doma mi to běží celkem slušně 40/40,ale v práci mám problem,chytam LTE a přesto 0,5/2,5 ,můj kolega má totožný tarif a běží mu to alespoň 9/45 ,mám iPhone ,volal jsem na infolinku ,ale řekli mi ,abych vyndal sim a je to porad stejne ,nevíte někdo ,zda se to dá nějak nastavit?diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A mobil má stejný jako Vy? Jestli ne, tak bych začal hledáním specifikace LTE pro jednotlivé mobily. Pak jestli je to možné, tak si vyměnit na chvilku SIMky a vyzkoušet.

hodnocení

Ja mám iPhone a on caterpilar, na infolince ni prave bylo řečeno ,ze na iPhonu bych to měl mít naopak rychlejší ja,tu simku zkusím ,diky za tip

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]