Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Delší dobu jsem nepoužíval navigaci Garmin Drive 40LM. Navigaci jsem zapojil přes kabel usb do notebooku na nabití baterie která ukázala že baterie je vybita. Po nabití baterie navigace nejde spustit. Mužete mi poradit? Děkuji.
Můžeš upřesnit co znamená "nejde spustit navigace"?
Pokud dokážeš přístoj zapnout, tak je zařízení funkční. Musí se objevit nějaké menu pro ovládání navigace.
Pokud nedokážeš přístroj ani zapnout, tak ho zkus zapnout při nabíjení. Například při připojení k notebooku nebo k nabíječce.
A hlídej místo, kde jsou umístěné baterie při nabíjení. Pokud by se tam něco moc zahřivalo, tak to vypni a už to nepokoušej.
Pokud ti pouze nefunguje navigování k zadanému cíli (většinou navigace hlásí slabý signál GPS nebo něco takového), tak musíš zapnutý přístroj nechat někde, kde je výhled na oblohu. Navigace si načte a aktualizuje data (to může trvat klidně i půl hodiny, možná i déle) a potom už zase najde družice a bude i navigovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.