Nejste přihlášen/a.
Ahoj, budou mi fungovat reproduktory z USA s koncovkou US v klasické EU zásuvce, když v USA je 120V a u nás 230? V Evropě jsou tyto repráky vyprodané a jediná možnoswt je objednat z USA... existuje popřípadě nějaký měnič napětí, kterým by se to dalo vyřešit?
Ak maju spinany zdroj, tak na 80% ano, ak klasicke trafo, tak to nekupujte, predrazi sa vam to o vymenu trafa alebo pomocne trafo (a este bude problem so sytenim plechov 50 vs 60 HZ). ziadajte predajcu, nech odfoti stitok, ak tam bude nieco ako 100 - 240V AC 50 - 60 HZ tak mate vyhrane.
Bez detailov sa neda odpovedat, poslite odkaz na eshop alebo vyrobcu. Nezabudnite ani na cca 20% DPH pri dovoze a ked to stoji cez 150 EUR, tak aj 0 - 5 % clo, nepoznam presne sadzby na elekroniku, moze to byt aj nula, DPH ale platit musite.
Na štítku se píše Input - 120V střídavý, 60Hz 11W.
No vzhledem k tomu, že tyto repráky jsou vyprodané uplně všude a již se nevyrábí, a v USA se také jentak nevyskytují, tak mi nic jiného nezbývá, a DPH a clo ochotně zaplatím
Když nakupuji tyto věci na AliExpressu, tak je tam vždy nabídka, jestli chci zástrčku EU, nebo US a mohu si vybrat. Nebo prodejce nabízí, že pošle adaptér na EU zástrčku. Ale ten adaptér se dá koupit u nás u každého Vietnamského prodejce. Mám třeba vyhřívací desku na pěstování a také jsem to vyřešila tím adaptérem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.