Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazání zpravy

Od: mom odpovědí: 3 změna:

Ahoj jak smažu jen jednu zprávu z koše v gmailu na androidu? Pořád mi to nabízí jen vysypat všechny i když ji označím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

Hm- zkouším a taky mi to nejde a nenašel jsem to v tel.(android 11) , na PC to jde - je tam možnost smazat navždy , třeba pomůže ještě někdo. Zdar.

mom
ano na pc to jde snadno ale na tel. android sem na, to nepřišel, je to zvláštní ze by to nešlo? mimoto na iphonu to jde taky jednoduše.

karel556*
hodnocení

0x
Mě to jde, v koši na zprávě kterou chci smazat přidržím prst a v horní liště vedle obálky ťuknu na ikonku koše, a zpráva je pryč. Mám Android 11, ale to asi roli nehraje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]