Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napíchnutý mobil

Od: hob odpovědí: 11 změna:
Dobrý den.
Mám tady takový dotaz.
Jak zjistím a podle čeho že mám napíchnutý mobil a že mě někdo sleduje co dělám a co píšu? Jak to zjistím?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Při dnešních technologiích nečekejte nějaké praskání a cvakání a podobné prehistorické projevy.

Pokud něco při případném odposlechu zjistí, zajisté Vás o tom promptně informují *smich*

hodnocení

0x

Ak vas sleduje vlada, ma na to kupeny specialny software, vtedy su sance male. Podozrenie mate na zaklade coho?

hob
hodnocení

Udělala jsem si problémy veřejně na netu.
Mám podezření že sem napíchla na cajty.
mate59

Tak novou SIMku.

Hmm, SIM je fajn, ale možná tušíte něco o IMEI . Neboli - jedině celý nový foun vč SIM.

hodnocení

0x
To se blbě zjistuje ,jeste pokad tomu nerozumis. Myslíš tím cílené sledování (tedy ne šmírování googlem a stránkami v nebezpečném browseru google chrome anebezpečném os google android a bez blokátorů sledování).?
To bys musel mít expertní znalosti a chytrý sledovač to zaobalí jako provoz který se bude maskovat že nevzbudí podezření.
Takže lepší je tomu předejít. Nainstalovat si "odolnou" rom jako Graphene OS atd

hodnocení

0x

To záleží, co tím sledováním myslíte a kdo vás má sledovat. Sledování jsme všichni, všechny zprávy, které napíšete a dostanete, všechny hovory, které uskutečníte, všechna slova, která jste vyhledávala, všechny stránky, které jste navštívila. Na základě toho existuje jakýsi váš profil, mají na vás "složku". Jaká je vaše orientace, politické smýšlení, co kupujete,co řešíte. Běžného člověka vyhodnocuje pouze umělá inteligence, pokud nebezpečně vybočujete, převezme to lidský pracovník. Tomuto se vyhnete pouze nepoužíváním mobilu a počítače. K tomuto se ale PČR nedostane, ato je moc malým pánem.

Pokud vám tedy jde o PČR, ta může získat povolení k vašemu odposlechu (telefonu, počítače), pokud jste důvodně podezřelá ze závažného trestného činu. To ale nijak nezjistíte, telefonní operátor a posktovatel internetu jím prostě dá vaše data (i zpětně). Pak jim to jedině ztížit tím, že koupíte předplacenou SIM a nový telefon. Ale pokud budete volat také sledovaným kontaktům, stejně si vás přiřadí. To byste si novou sim a telefon museli koupit všichni.

Dále můžete mít mobil "napíchnutý" individuálně,pokud vás chce špiclovat někdo soukromě, partner, zaměstnavatel.. To by se ale někdo k vašemu mobilu musel dostat a nainstalovat do něj sledovací aplikaci. Nebo vás nějakou fintou donutit, abyste si ji nevědomě nainstalovala sama.

krypto
hodnocení

0x

Používejte "Wickr", to nerozluští jen tak, to by se jim muselo zobrazovat to co máte na displeji, vše v aplikaci zakodované a odmázavané.

hodnocení

0x

To je můj sen, abych zjistil, že mě někdo odposlouchává. Domluvil bych se s pár lidma a tak kamufloval, až by je z toho rozbolela hlava / ty co to odposlouchávají /. Kolik jsme kde ukradli a čeho, koho jsme zabili + detaily atd.. Myslím, že bych se seznámil se zásahovkou zblízka.

jamess
hodnocení

0x

Reaguji na to že se domníváte, že vás napíchli cajti;)

No zjistíš mallware pokud tomu rozumíš... napíchnutí na úrovni sítě nezjistíš...

takže: Novou simku a nový iphone současně... používat vpn a end2end kryptování (imessage, viber). Vyhnout se facebooku (messenger, whatsapp)...

Nikdy nedávej starou simku do nového mobilu a naopak...

Jo a napíchnout starý android je asi tak 100x snazší jak iphone.

burtuz
hodnocení

0x
*#21# vytoč jako hovor a uviďíš výsledek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]