Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může dojít objektivně k navýšení platby za tel.hovor?

Od: flodur® odpovědí: 8 změna:

10.1.22 jsem volal cca 5-8 minut obvodnímu lékaři na výpisu hovorů zjišťuji účtováno 1:16:20. Je možné že jsem hovor neukončil červeným tlačítkem a tak došlo k navýšení platby za tel.hovor? Nebo mám podat reklamaci.Operátor Kaktus.
Děkuji za info.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaso
hodnocení

5x
Možné to je ale ze by ani jedna strana neukoncila hovor je málo pravděpodobné.

hodnocení

4x

Podat reklamaci, pokud né vy, tak snad hovor ukončil doktor.

doplněno 04.02.22 01:23:

No, není nic jednoduššího, se podívat do telefónu, jakou délku hovoru máte zaznamenanou toho 10.1 co jste vedl s tím doktorem;)

hodnocení

Tak se dívám do telefonu ale toho 17.1. tam žádný hovor nemám zaznamenaný. Co si mám o tom myslet?

Tak kterého 10-tého, nebo 17-tého:-D

hodnocení

Tak jsem znovu hledal hovor s doktorem, bylo to 10.1. t.r. v 8:55 a 8:59 délku hovoru nejde zjistit.Zkusím reklamaci.

dcfg
Jak starý máte telefon? Ta délka tam musí být! U mě je potřeba rozkliknout detaily a proklikat se do seznamu hovorů s daným číslem. Tam jsou všechny podrobnosti.

bresser
hodnocení

0x
Ano, možné to bezpochyby je.
Ve vašem telefonu nemate moznost zjistit z logu delku hovoru? To uz snad umely telefony pred 20 lety ne?
Pokud tam najdete onu delku, je reklamace temer bezpredmetna.
Drive byl limit 60-65 minut v mobilni siti, pote vas mobilni operator sam hovor ukoncil a bylo nutno vytocit znovu. Ale dnes ma skoro kazdy pausal a uz se to neresi, nevim zda je nejaky limit?
hodnocení

Takže hovor zaznamenaný v telefonu je ale jeho délka NE! Na dotaz u operátora jsem se dověděla, hovor proběhl v celkové délce přes cca 4000 sek. poté byl přerušen. Vic s tím nenadělám myslet si o tom můžu cokoliv, hlavně vždy hovor ukončit a věřit,že se to nebude opakovat. Díky všem za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]