Nejste přihlášen/a.
10.1.22 jsem volal cca 5-8 minut obvodnímu lékaři na výpisu hovorů zjišťuji účtováno 1:16:20. Je možné že jsem hovor neukončil červeným tlačítkem a tak došlo k navýšení platby za tel.hovor? Nebo mám podat reklamaci.Operátor Kaktus.
Děkuji za info.
4x
Podat reklamaci, pokud né vy, tak snad hovor ukončil doktor.
doplněno 04.02.22 01:23:
No, není nic jednoduššího, se podívat do telefónu, jakou délku hovoru máte zaznamenanou toho 10.1 co jste vedl s tím doktorem![]()
Tak se dívám do telefonu ale toho 17.1. tam žádný hovor nemám zaznamenaný. Co si mám o tom myslet?
Tak jsem znovu hledal hovor s doktorem, bylo to 10.1. t.r. v 8:55 a 8:59 délku hovoru nejde zjistit.Zkusím reklamaci.
0x
Ve vašem telefonu nemate moznost zjistit z logu delku hovoru? To uz snad umely telefony pred 20 lety ne?
Pokud tam najdete onu delku, je reklamace temer bezpredmetna.
Drive byl limit 60-65 minut v mobilni siti, pote vas mobilni operator sam hovor ukoncil a bylo nutno vytocit znovu. Ale dnes ma skoro kazdy pausal a uz se to neresi, nevim zda je nejaky limit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.