Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Test elektrika

Od: dominges odpovědí: 8 změna:

Dobry den všetkym mam tú pre vas prozbú niekto mi pomoct vypracovat tieto otazky velmi by ste mi pomohly dakújem za odpoved

~$verečne skušky.docx162 b

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Píšeš pomoct, takže jaké otázky jsi zvládl a u kterých ti něco není jasné a proč? Pomůžu ti, aby jsi na to přišel sám, ale vypracovávat za tebe nic nebudu.

dominges
hodnocení

ahoj gúmidek zvladol som vše do 17

potreboval by som od 18 do 25 to je úz dost zložite samozrejme nemúsis vsetko aspon polkú stoho velmy by si my pomohol stim.Dakújem za odpoved

Když ten soubor otevřu, tak se mi ukáže:

#17nev##################################################1#7#n#e#v#################################################################################################

dominges
Už by to malo ísť
zaverečne skušky.docx31.17 kB

Tak třeba 20.

Co podle tebe na lidském těle udělá elektrický proud?

tomaso
hodnocení

1x
Kolik za to nabizis?

Ja mu poskytnem konzultaciu, cena ako v jazykovej skole, 25 eur / hodina.

hodnocení

0x

To je prilis rozsiahle na to, aby vam to niekto robil zadarmo. Je k tomu dostatok odbornej literatury, investujte do Elektrotechnicka sposobilost pre elektrikarov od Merjaveho, tam to vsetko mate.

Ak ste student, musite mat ucebnice alebo skripta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]