Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPS GF-07 ukazuje spatnou polohu GPS

Od: petrbenes odpovědí: 4 změna:

GPS GF-07 mi ukazuje uplne zmatecnou polohu lokatoru, od mista lokatoru : 25km jinde. Co s tim?na mobilu to otviram v google map, jinak hlasove zaznamy funguji, komunikace s lokatorem v poho, jen ta poloha je totalne ,,mimo,, CO S TIM? prosim

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nastavili ste správne polohu? Podľa návodu sa poloha neurčuje pomocou satelitu ale len mobilnej siete.

naau.sk/...

petrbenes
hodnocení

Moc vam dekuji za odpoved . Ovsem GPS G - 07, nema zadne ovladace, v navodu je jen zasunout kartu a zaslat cis.cod 000 s tim ze se GPS sama da do provozu. Dale pisi uz jen navod na ovladani : zjisteni pozice, hasovy odposlech, stav baterie atd. Zadna napoveda o nastaveni polohy. Muzete mi prosim sdelit co s tim?

janprogres23
hodnocení

0x
Mám stejný problém, poloha o 50 km úplně jinde.Totální šmejd. Vyhozené peníze.

inspa*
hodnocení

0x

To je strašný šunt, vyhodit. Viz zbozi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]