Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir v telefonu

Od: olafek odpovědí: 3 změna:
Dobrý den byl mi na messenger poslan odkaz od kamarada a ja to rozkliknul a chtělo to po mě přihlašení na facebook tak sem se přihlasil a začalo se něco načitat tak sem to hned zavřel tak bych se chtěl zeptat jestli mate nějaké zkušenosti a co to znamena můžou se mi dostat na facebook nebo do telefonu (iphone) budu rad za každou odpověď jsem člověk co hodně stresuje

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A co jsi rozkliknul? Myš? Jak zněla? Jak zněl odkaz? A to přihlášení bylo kde? V aplikace, nebo na stránce a případně na jaké? facebook.com nebo jiné?

necorandom
hodnocení

2x

Zdravím, šlo o zprávu s textem ,,na tomhle jsem strávil 3 hodiny" nebo něco podobného? Pokud ano, tak kamarád byl bohužel hacknutý a ty jsi také. Tento virus se šíří také v jedné online komunitě na Instagramu, které jsem členem. O stránky přišlo už asi 15 lidí.

olafek
hodnocení

Dobrý den jedna se jsi to ty na tom videu plus odkaz hned sem změnil hesla nastavil na fb dvoufazove myslite že to pomuže nebo přijdu o své učty?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]