Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Na silvestra přestaly vysílat AM rádia a děda poslouchal Radiožurnál a dvojku. Ta je nyní na FM a DAB. Jenže tam kde bydlí nelze ani jedno chytit. Nevíte o nějakém dobrém rádiu a anténním vstupem, že bych k němu připojil anténu z půdy? DAB asi stejně nechytnu tak alespoň FM.
Díky
Zhruba bydliště dědy?
Něco tady...
Co třeba autorádio + repro + adaptér 12V DC? Tam je anténní vstup určitě... případně Receiver třeba na bazoši
Díky za rady.
Děda má ale 82 let, rádio potřebuje v kuchyni která je daleko od místnosti kde má televizi a po přepnutí na rádia by mě pokaždé volal ať přijedu že mu nejedou programy . Internet nemají. Když hledám na netu rádio se vstupem na anténu nikde nic. Na půdě jsem radiožurnál naladil. ještě zkusím přidělat ten koaxilál na anténní prut.
Tak budu hledat dál. Děkuji
Kdyby byl můj táta živý, bez zaváhání bych mu koupil radipřijímač Soundmaster DAB970.
Dostal jsem ho před třemi týdny k narozeninám a jsem z něj stále vedle: 40 předvoleb DAB+,
40 předvoleb FM, vestavěné CD, USB, Bluetooth, 2x15W skvělého zvuku, hodiny, budík, koaxiální konektor pro anténu (prutovka přibalena), Dálkové ovládání a hlavně Ekvalizér - ten už potřebuji jako sůl.
A seděl bych vedle táty na sedačce od rána do večera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.