Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Demontáž Power banky

Od: pardal® odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych poradit jak rozebrat nefunkční Power banku na obrázku s velkou kapacitou tak jsem usoudil že by za proměření ještě stála. Jenže nikde žádné šroubky a přijde mi nějaká zakódovaná. Nemáte někdo nějakou zkušenost nebo tip. Děkuji moc za každý názor.

doplněno 27.01.22 17:30:

Opravuji zalisována

Demontáž Power banky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Dnes powerbanky stojí tak málo, že se moc nevyplatí investovat do výměny článků. Leda jich máte pár plonkovních již doma...
hodnocení

Mám ještě jednu tu samou a chtěl bych ty články zachránit, záleží jenom na tom zda jsou pidbité tak je nakopnout a Power banku tím oživit a uvést do provozu. Pokud je ale vadná elektronika tak zachránit aspoň ty články pro tu druhou eventuálně k jinému obdobnému účelu. Jinak zrovna tahle je tak výkonná má 24000 W že je její cena kolem tisícovky tak proto jsem to zkusil se zeptat.

27.01.22 18:01

24 kW?

hodnocení

Opravuji 24800 mAh *smich*

hodnocení

2x
Ten plast kolem těch portů by měl držet na západky. Když se ho podaří uvolnit, měl by jít celý vnitřek vyšťourat. Ideálně jemně a plastovými nástroji, špatně se to hasí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]