Dobrý večer. Koupil jsem si novou TV Samsung. V liště s aplikacemi se mi ukazuje reklama. Momentálně na Skylink. Nevíte někdo, dá se to deaktivovat? Já to nenašel. Že je reklamy plný internet a TV vysílání, budiž, ale že ji nase.ou i do výrobku, který si člověk zaplatí, to už je trochu moc.
Jestli něco nesnáším tak jsou to pop-up reklamy takové ty ohnuté rohy s blikátky a podobné srágory. Takže jsem se děsně naštval když mi to na nové televizi začalo otravovat život. Pak jsem zjistil že za to může HBBbtv čili červené tlačítko takže tu funkci na televizi vypínám a zapnu jen když chci najit něco v archivu. Vzhledem k tomu že se ke stejnému obsahu většinou dostanu i přes doplňky Kodi, to ale kolikrát nezapnu celé měsíce. A mám pokoj.
jarmilnosek
Ale tohle je vyloženě dlaždice, která se zobrazuje na liště mezi ostatními dlaždicemi (aplikacemi). Navíc mám IP TV, pozemní vysílání a HBB TV mi tedy nehrozí. Samsung má v nastavení celkem kulový, to jsem koukal! Za chvíli budou reklamy "vypalovat" i na další běžné domácí spotřebiče, aby si to někdo náhodou nemohl odloupnout. Mám sto chutí tu telku vrátit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.