Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka tv a funkce ovladače

Od: pavelfojtik odpovědí: 1 změna:
Zdravím,koupil jsem před měsícem tuto tv-SENCOR SLE 40FS601TCSdnes při zapnutí se na obrazovce objevilo MENu-klasicky ,přes půl obrazovky.Už nezmizelo a přestal reagovat i ovladač.Vypnul jsem ji ze zásuvky ,znovu zapnul všechno jelo i ovladač OK Znovu jsem ji vypnul-ovladačem -vypnula se ,ale červená kontrolka,která signalizuje,že je tv vypnutá nesvítí,jako kdyby byla tv zapnutá.Zapnul jsem ji ovladačem v pohodě se rozjela a po chvíli zase naskočilo menu,přestal fungovat ovladač,čili nešla ani vypnout.Při mačkání funkcí na dálk. ovladači, kontrolka bliká ale tv nereaguje.Můžr to být třeba tím ,že je tam hodně stará elektroinstalace a možná podpětí-nemám měřiš,nebo je vada někde v tv?Díky za odpověd. popř.zájmu pomoci tel. 733314052

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

tohle bude chyba televize viz televize.heureka.cz/...

reklamace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]