Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký widget s počasím na android?

Od: hanes* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
chtěl bych do telefonu s Androidem aplikaci s počasím. Ideálně takovou, se kterou máte osobní zkušenost, kde předpovědi odpovídají skutečnosti.
Můžete mi nějakou doporučit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nejlepší aplikaci na počasí za posledních snad 10 let mám nyní ve všech rodinných telefonech "pocasiaradar.cz" najdete pod "počasí & radar" na google play.

Zkusil jsem nainstalovat, nevypadá špatně, možná je i přesná, ale teplotu nevidím ani s brýlemi :), ať volím jakou chci barvu, pozadí i průhlednost. Takže už je zase pryč a zůstávám u weawow.

hodnocení

0x
Weawow : Změnitelní poskytovatelé počasí: NWS (NOAA), DWD, MET Norway, Dark Sky, AerisWeather, Weatherbit, World Weather Online, Open Weather map, (AccuWeather, Foreca).Můžete do aplikace vkládat své aktuální fotografie o počasí. Pokud vývojáři pošlete sponzorský dar, odemkne vám počasí od Foreca a AccuWeather.

27.01.22 16:11
hodnocení

0x
In-počasí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]