Nejste přihlášen/a.
Mám tento model LG telefonu skoro 2 měsíce a i přes šetrné zacházení se stává, že zamrzne OS.Není jiný způsob, jak jej uvést do provozu, než vyjmout baterii a znovu vložit, mám obavy, že tím telefon brzy zničím. Navíc jsem zklamaná z toho, že mi nejdou přehrát videa v aplikaci You Tube umístěné přímo na ploše, je tam tolik zajímavých videí a stále se mi opakuje hláška "Toto video bohužel nelze přehrát". Již si nevím rady, v čem je problém, na HTC tato aplikace jede bez problémů. Mám Internet+ u T-mobile, wifi nepoužívám, není se kam připojit, tak bych touto cestou požádala majitele tohoto modelu, zda - li mají problémy obdobné, nebo se jedná o vadný výrobek v mém vlastnictví.Byl zakoupen na eshopu přes internet.obchod Mobilplanet.cz. Mám telefon reklamovat, respektive zkusit servisní opravnu?
Ohledně toho zamrzání OS bych doporučil naformátovat (nejlépe trojhmatem) paměť telefonu a zároveň i paměťovou kartu.Před tím si důkladně pozálohujte všechna data! Pokud by to nepomohlo,zkusil bych upgrade firmware.Kdyby nepomohlo ani tohle,pak jedině reklamace.Kdyby vám ji nechtěli uznat,tak záruční opravu (mezi námi,tam by vám stejně asi jenom přehráli firmware).
Co se týče toho videa z Youtube,tak mě moc nápadů nenapadá.Tu chybovou hlášku to píše pořád,nebo jen u některých videí?
Díky za reakci, každopádně to mohu zkusit s tím formátováním. Co se týče videí, tak to dělá pořád, zatím se nepovedlo přehrát skoro žádné, snad jen ve dvou případech ze 30 a ještě se to sekalo místy. Zajímavé je, že jiné aplikace např.Tube downloader, nebo one web 4 You Tube, mi videa z větší části přehrají, tak opravdu nevím, proč to dělá zrovna aplikace, která je již součástí firmwaru.Z diskuze na jiných stránkách, kde se mi snažili poradit vím právě, že tato app bezchybně funguje na HTC mobilech při stejné firmwarové verzi android 1,5 jako je u tohoto mobilu. Opravdu bych byla ráda, kdyby se ozvalo více lidí, kteří tento model vlastní a jak to funguje u nich.
bohuzel to jsem zatim nezkousela.pry to nejde.pocitac pry android nerozpozna ale je na webu encoder ke stazeni do pocitace pro windows a pomoci tohoto lze potom s pocitacem se propojit.patrejte na webu.info jsou i www.lg.com.nebo se zeptejte na www.mobilmania.cz.
ano daji.musite si z marketu stahnout aplikaci s nazvem app saver.ta umozni ukladat stazene aplikace na pametovou kartu.
to je dalsi problem os 1.5 cupcake.v marketu je par app typu bluetooth file transfer a pod.ale file transfer to nacte ale pak se odpoji.reseni je upgradovat na verzi 1.6 donut.tam uz to pry funguje v poho pres bluetouch.jinak jsou jeste java aplikace na bluetooth.jsou s priponou jar nebo jad a pro jejich prekonvertovani do androidu stahnete app v marketu pod nazvem java j2me runner.jeste me napadla app v marketu s nazvem androbex.ale ta umi jen odesilat na tomto os verze 1.5. jeste k tomu runneru.kdyz stahnete java aplikaci tak to prave zmineny runnerprevede neboli encoduje do androida.takovy soubor se jmenuje midlet nebo tak nejak.bez runneru vam zadne java aplikace nepobezi.to asi vse k tomuto.jinak neni zac dekovat vse v pohode.
ma byt k dispozici jiz v brzke dobe.byl avizovan na konec dubna pripadne leto 2010 pro nas.jinak zkuste zatim stahnou ten bluetooth file transfer.mozna vam pobezi dobre...jinak je treba trpelivosti.ptejte se na foru jiz zminene mobilmania.cz.dost zajimavych veci se tam dozvite. patrejte samozrejme i na webu.nekde jsem o tom upgradu cetla ale fakt jiz nevim kde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.