Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod MP3 do CDDA - Jak?

Od: milanh* odpovědí: 4 změna:

Hezký den, prosím o radu jak převést MP3 do klasického CDDA (původní formát používaný na běžných CDčkách) Děkuji, moc mi tím pomůžete.

tel: 732823687

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Pokud používáš např. vypalovací program Nero, zvolit možnost vytvoření Hudebního CD. Další postup je intuitivní. K stažení např. zde: slunecnice.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Nebo můžete zkusit vypálit disk přes Windows Media Player 11 a před vypalováním zvolit Vypálit jako zvukový disk (ne datový!).

milanh*
hodnocení

Díky za odpověďi, ale musím to ještě trochu upřesnit. Ono se jedná o angličtinu pro samouky a je tam jakási úvodní hudba před každou lekcí a pak anglická výslovnost. Tato dvě CD jsou doplňkem knihy "Angličtina pro samouky a věčně pokročilé". Mohl bych si je přehrávat na PC, ale chci si je brát na cesty a nemám MP3 diskmena, a kupovat se mi nový nechce, když mám plně funkčního diskmena který ale umí číst pouze cda. Havíř.

Na tom nezáleží, důležité je vytvořit kompilaci Audio CD a tam přetáhnou MP3 soubory. Program si je většinou už převede sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]