Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr ústní sprchy-spolehlivé

Od: mcgyver® odpovědí: 5 změna:
Chtěl bych poradit nějakou spolehlivou ústní sprchu do 2000kč? Máte nějaké tipy? Je lepší samostatná ústní sprcha nebo ústní sprcha spojená hadičkou s nádržkou? Budu rád za každou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

V této cenové relaci bude sprcha spolehlivá.Jediný problé všech je zanášení vodním kamenem,proto je dobré často čistit pokud nemáte tvrdou vodu.Sprchy bez hadičky mají malou nádržku,ta se hned vypotřebuje,lepší je s hadičkou,i když to trochu omezuje,ale obsah bývá kolem 400 ml.

max*
hodnocení

0x
Mam tu z Lidlu za 500 plus posta.
Za me spokojenost. Mozna dava az moc vody, uz na nejmensi rychlost, ale zvyknul jsem si. Muze to byt kus od kusu jine.

jarod
hodnocení

0x

Samostatné ústní sprcha je dobrá třeba když hodně cestujete a chcete si jí brát sebou. Jinak bych volit tu s hadičkou. My máme doma jednu od Truelife a funguej spolehlivě. Jde nastavit tlak a dají se vyměnit i různé nástavce podle toho co každému vyhovuje.

hodnocení

0x

Mám Truelife aqua floss. Na jedno čištění nádržka vystačí v pohodě. Nechtěla jsem s hadičkou, ty jsou větší a zaberou dost místa. Za 2 roky používání žádný vodní kámen . Možná dřív odejde akumulátor, než bude sprcha zacpaná vodním kamenem. A v Praze je ho dost. Cena okolo tisícovky, takže se fakt vyplatí. Dlouho jsem studovala recenze než si vybrala.

Jinak nedám dopustit na výrobky Philips, ale tady je lepší si koupit kvalitnější zubní el. kartáček, než sprchu. ;)

jarod

My právě máme doma od stejné značky tu s hadičkou. Je pravda, že zabírá víc místa, ale to mi nevadí. Trochu jsme se bál, že ten objem u tý ruční bude malý a pořád budu muset doplňovat vodu. Jinak ono dost s vodním kamenem dost záleží jakou máte vodu. Nám doma před rokem vyměnili zdroj vody a hned se kámen dělá víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]