Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth handsfree

Od: bublink odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám bluetooth handsfree Jabra Talk 25 a potřebovala bych ho spárovat s tlačítkovým telefonem. Zkoušela jsem s několika Nokiemi, ale skončí to tak, že telefon vůbec bluetooth sluchátko nevidí. Se smartphonem se spáruje okamžitě a vše funguje. Máte někdo zkušenost s tímto HF a tlačítkovým mobilem? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Ten tlačítkový telefon má bluethoot? Nokie mají svůj iOp. Systém (není to Android), tak těžko říct, jestli to bude vůbec fungovat..

bublink
hodnocení

Ano, bluetooth ty mobily mají, ale ty, které jsem zkoušela, měly verzy 3.0. Jabra talk 25 je dle parametrů kompatibilní s verzí 4.0. Jak píšete, problém může být i v tom, že se nejednalo o mobily s OS. Proto by mi asi pomohla přímá zkušenost, jestli někdo zkoušel zprovoznit na tlačítkovém telefonu. Jde mi o to, že potřebuji pro starší maminku, která je sice technicky docela zdatná, ale ťapkacímu telefonu se zuby nehty brání, zprovoznit tlačítkový telefon tak, aby mohla telefonovat a mít ruce v kapse a aby se toto obešlo bez kabelů, proto varianta bluetooth HF mi přišla jako nejideálnější řešení. Máte někdo případně zkušenost s nějakým jiným bluetooth HF a tlačítkovým telefonem? Za každý poznatek budu moc ráda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]