Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tato TV dobrá a kdy koupit?

Od: juelen odpovědí: 13 změna:
Ahoj libi se nám tato tv :
datart.cz/...
Myslíte, že za ty penize je kvalitni? Koukat samozřejmě budeme asi z 5 metru a mame tam na tvl velkou bilou zed kde by ten ambilight vyniknul...kdy doporucujete kupovat? Myslíte,ze by do budoucna mohla zlevnit? To asi jo ...ale v jakem zhruba casovem horizontu padaji ceny?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No tak já zase rozvířím vody :D ...

Já si koupil Oravu, vše funguje vč. internetu pátým rokem.

alza.cz/...

mate59
hodnocení

0x

Dobrá bude,ale doma bych to nechtěl,to jako bych byl v kině.A při tak velké obrazovce uniknou detaily,běhat očima po celé obrazovce by mě nebavilo.Určitě zlevní,až vymyslí nový model,nebo bude v akci.A to si musíte hlídat.Je to dělo.

re4zon
Na 5m je 75 minimum. Behat ocima po velke obrazovce? To ani omylem. Klidne by mohl vzit 90 a nebylo by to prehnane velke.
Mám 50 na necelé tři metry a klidně by to větší sneslo, na tu dálku skoro nepoznám rozdíl mezi FULL-HD a 4K obsahem. 75 na 5 metrů rozhodně není velká, spíše malá.
au1

já mám 46" na 2,8 metru a už mně švidrají oči. další TV bude 42" maximálně *nevi*

re4zon
hodnocení

0x
Za ty penize jde. Dalo by se vybirat i z dalsich, ale to je na detailni zhodnoceni vyuziti. A obrazove vyrazne lepsi stoji o hodne vic.

hodnocení

0x

Kúpil by som ju v stredu. Streda, je ju tam treba. ;)

hodnocení

0x
Ono je to celkem jedno. Při dnešní kvalitě výrobků, si stejně za dva roky budete muset pořídit novou.

inspa*
hodnocení

0x

MAXI Výprodejová cena na Datartu 34990 Kč znamená, že ji o 2 tisíce levněji seženete na mall.cz nebo na czc.cz televize.heureka.cz/...

nenajde levnější ... k tomu občas akční kupon...

Je tato TV dobrá a kdy koupit?
inspa*

Hm, tak to mě se tam ukazuje cena 34990

VIP byla tuším za pouhou registraci mailem... od nějaké doby se mi automaticky nabízí tyto ceny. No a když tam brouzdám, 3x týdně mi vyskočí nějaká sleva - za nákup nad 5000,- třeba dalších 500,-dolů.

Navíc vyzvednutí na prodejně nedaleko je zdarma, reklamace lze tamtéž podat. Poslední 2 reklamace (bezdrátová sluchátka) automaticky vrátili peníze v hotovosti, ani neřešili nějakou lhůtu.

nox®
hodnocení

0x
Osobně bych dnes šel do OLED.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]