Dobrý den všem... Potřeboval bych pomoct. Mám O2 a mám tarif s 40gb datama, ale je tu jeden problém. Měl bych mít 4g na 90% místech.. jenže mám E data i tam, kde normálně ostatní lidi mají 4g, což je divné. Napadlo mě, že je něco špatně v nastavení přístupových apn bodů, jenže nevím jak a jestli je to vůbec tím. Kdyby někdo věděl, budu rád. V nastavení sítě normálně jinak LTE sítě mám nastavený.
Co mas za telefon? Lte ti vubec někde funguje? Apn na to nemaji vliv... Stáhni si netmonster a dej sem screen
vratafiser
Hele mám xiaomi redmi note 8 pro, upřímně zkusil sem jiný, huawei dát tam sinku a 4g šlo normálně, takže to možné je že to je telefonem ale nevím jak to fixnout
Mám tedy Vodafone, po přechodu na 4G sítě to nešlo. Tak první nastavení telefonu, tam 4G nastaveno, poté výměna SIM karty a stále to nešlo. Nakonec to musel pustit operátor na ústředně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.