Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funkčnost telefonu pouze v obou rukou?

Od: larinek123 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Pořídil jsem si nový telefon a to Samsung Galaxy A12. Abych mohl ale telefon dotykově ovládat, musím držet telefon v obou rukou... Pokud telefon o něco opřu - gauč, polštář, dotyk nefunguje. Stejně tak v autě, pokud dám telefon do držáku na palubce, dotyk jednou rukou nejde...

V nastavení jsem nikde nic nenašel, žadné předchozí telefony mi toto nedělali...

Neví někdo?

Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Někdy toto může zlobit, pokud je telefon připojen k nekvalitní "rušící" nabíječce.
Nebo to může způsobovat nalepení ochranné folie (neebo omylem dvou, někdy je tam už od výrobce).
Pokud to dělá samotný telefon, rychle reklamovat, je problém s citlivostí dotykovky.

olinl
hodnocení

0x
Reklamovat. Ještě se mi obdobná nefunkčnost u dotyku nestala. V práci jsme měli na zápůjčku skener podobný smarttelefonu, nosili jsme slabé pogumované rukavice a displej "přes rukavice"nereagoval. Jinak je více druhů "ovládání"telefonu při dotyku mobilmania.zive.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]