Nejste přihlášen/a.
Volil jsem už čtyřikrát fólii samoopravovací s doživotní zárukou, na Samsung A52 za cca 600,-Kč i s prací. Lepí se k displeji "teplem" ne "statickou elektřinou" a dvě hodiny se má okolo fólie s čímkoli opatrně manipulovat. Chtěl jsem použít znovu "lepší" ochranné tvrzené sklo, tedy přesněji to sklo sundat a použít jako náhradní na druhý telefon a při pokusu o sundání popraskalo. Tedy ho nelze použít znovu. Jde i o to použít i další ochranu, jako je například kryt "knížka s magnetem"-za mě nejlepší ochrana, ale není přes něj vidět logo např. Aple či barva krytu telefonu.
Je to nesmysl. Gelová ochrana drží dobře a ochrání telefon spolehlivě. Musí to být ale provedeno správně. Tvrzené sklo, je pořád sklo, sice se nepoškrabe, ale při tvrdším nárazu praskne, gel nikoli.
no já mám právě zkušenost s foliemi špatnou. Jedna folie úplně degradovala obraz. Druhá zase držela otisky prstů, šmouhy, potní maz... bylo to furt špinavé... A když to spadlo, rozbila se obrazovka.
Proto tvrdím, že strašně záleží na kvalitě.
Poslední telefony mám v rodině polepeny skly od firmy FIXED - přímo určené na daný typ telefonu vč. vykrojení na přední foťák nebo zakulacení hran.
Po několika letech používání folie s i skla mám pocit, tedy když nenosím mobil displejem otočený ke klíčům, zda to má nějaký význam. Mám pocit, že krycí sklo celkem běžně praská, že displej má podstatně větší životnost než krycí sklo a když se rozbije(krycí sklo), tak máme jakýsi vnitřní pocit, že nám to sklo ten displej uchránilo... Ale ve skutečnosti by zřejmě ten displej vydržel. Jsem v komunitě, kdy sklo nikdo nemá a nikde i přes různé pády a průmyslové prostředí, tedy různé magnetické špony z obrábění není problém. Dobrý dispej se ani nepoškrábe... Nic méně asi pro dobrý pocit když je telefon nový, tak bych si tam folii třeba dal... Jak tu píše někdo o nekvalitních sklech (asi snad všechna skla na světě jsou z Číny) z Číny, tak nevím, manželka měla sklo nalepené originál a za nekřesťanské peníze a samozřejmě druhým rokem se začalo v rohu drolit a snacha na Iphone originál sklo z Iphone a zrovna tak... Tak nevím. Spíše mi to připadá jako tako preventivní očkování proti Covidu... Když se nerozbije sklo, tak je dobré a když už se rozbije, tak si myslíme jak jsme si ochránili displej...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.