Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videokamera PANASONIC A1 co s ní

Od: hejko* odpovědí: 3 změna:

videokamera PANASONIC A1 + nabíječka +2 baterky

Vše funkční, ale retro, takže leží a zabírá místo. Kameru pro sběratele nebo na součástky zdarma, nabíječku a baterky bych ráda zhodnotila, baterky jsem kupovala draze nové.

Může "znalec" poradit "lajkovi", zda to má nějakou hodnotu a nebo to mám hodit do elektroodpadu.

hejko@seznam.cz

Videokamera PANASONIC A1 co s ní
Videokamera PANASONIC A1 co s ní #2
Videokamera PANASONIC A1 co s ní #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
Dnes jsou tak dobré mobilní telefony, že tohle je už tak pro sběratele zadarmo na výstavku. Zkuste dát na internetový bazar za stovku komplet s upozorněním na zcela nové baterie, možná ty baterie někoho přilákají. Jestli máte známé, kteří jezdí do bývalých zemí SSSR (Ukrajina apod.), to by se to snad dalo prodat za maličko víc.. Už je to zkrátka stará technologie.

sirokko
hodnocení

0x

Podívejte, takový fotoaparát Flexaret, osmdesát let starý se prodává za 2-4 tisíce podle data výroby, stavu a typu. To bylo v době, kdy fotografování bylo vzácné a drahé, ne jako dnes kdy "fotí"každý. Tato kamera je analogový křáp na VHS-C. Na aukru se prodal na dvojnásobnou cenu poštovného. Ani moje stará SONY Digital-8 co mám v krabici s rozlišením kafemlejnku na tom není líp. A to už je DIGI.

aukro.cz/...

kvetamadejova
hodnocení

0x
Mám tu samou ale nemám nabíječku tak to od vás odkoupim za 200kc. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]