Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize projektor

Od: zbynekkrivanek odpovědí: 3 změna:
Dobrý den , chtěl bych přes projektor promítat to co zrovna mám puštěné na TV starší Smart TV Samsung 2016 ale když to propojim HDMI tak projektor píše že není nic připojené zkusil jsem asi tři různé HDMI kabely a nejde to. Když připojím notebook přes HDMI k projektoru tak to jede. Poraďte co koupit co zkusit za kabel čím to ještě propojit. V příloze posílám foto jaké jsou možné přípojky na projektor i televizi. Nebo musí televize mít nějakou speciální funkci aby mohla zrcadlit obrazovku na projektor? A co telefon mám nabíjení C pokud připojím telefon k projektoru jen obyčejným kabelem od nabíječky jedna strana Céčko druhá USB tak to jen nabíjí telefon ale promítat obrazovku telefonu nejde. Děkuji za odpověď
Televize projektor
Televize projektor #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

9x

jestli to nebude tím že TV přes HDMI umí jen přijímat

19.01.22 10:01
Bude.

hodnocení

1x
Musíte si k tomu koupit Settopbox. HDMI na TV jsou pouze vstupy (s výjimkou výstupu zvuku u ARC).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]