Nejste přihlášen/a.
Existuje, prosím, nejaký softstart modul, ktorý by bolo možné zapnúť medzi náradie a zásuvku? Mám tu dve pokosové píly, univerzálny motor, cca 2 kW bez softstartu, ktorým by prospel. Pri zapnutí "kopnú" a z času načas dôjde k miernemu posunutiu obrobku.
Nechce sa mi ich rozoberať, zasahovať im do elektroinštalácie a skúsiť do nich softstart zabudovať za vypínač. Existuje, prosím, nejaký hotový modul, ktorý by plnil účel soft-startu vo forme prechodky obdobne ako časovač alebo wattmeter?
Třeba: aretacni-pripravky.cz/...
ale nemám odzkoušené
S ohledem na cenu, některé pro průmyslová aplikace jsou i podstatně držší než ta pila...
Táto XS16 D3 mi je známa, ale zapája sa až za tlačítko. To by znamenalo rozobrať rukoväť, nájsť pre ňu miesto alebo tam dorobiť krabičku, nakrimpovať konektory... Moc práce... Hľadám niečo, čo by sa dalo zapojiť pred vypínač a časovač sa aktivuje odberom.
Našiel som ešte niečo takéto tsbohemia.cz/... Podľa návodu ale dôjde k prepnutiu na plný výkon za 0,4-1 s, čo môže byť z pohľadu plynulého rozbehu bez drcnutia stále príliš agresívne. Neviem, nemám skúsenosti. Je to pre moje potreby aj pomerne drahé.
Ešte popátram, a ak nič nenájdem, asi to kuchnem a naimplantujem za tlačítko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.