Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční kávovar Graef ES90

Od: jac0b odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit ohledně mého kávovaru Graef ES90. Kávovar nefunguje, kontrolky na panelu nesvítí a kávovar nereaguje ani po stisknutí tlačítek ovládacího panelu. Když kávovar odpojím a po chvíli zase zapojím, čerpadlo se na chvíli spustí, jakoby jen zavrčí, bez toho že bych zmáčkl jakékoliv tlačítko a hned (ani ne za sekundu) se vypne.

Můžete mi prosím někdo poradit, kde může být problém.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

když dodáš schema zapojení tak třeba někdo poradí...

jac0b
hodnocení

Našel jsem akorát tohle. Mohlo by to stačit? :)

usermanual.wiki/...

111®
hodnocení

0x

uvidíme, co pojistky? toto jsem vypreparoval

Nefunkční kávovar Graef ES90
Nefunkční kávovar Graef ES90 #2
Nefunkční kávovar Graef ES90 #3
jac0b
hodnocení

Je mi to blbý, ale mohl bych poprosti o radu kde je hledat? *alene*

111®
hodnocení

0x

hledal bych ji u přívodu, možná bude zespodu 3A , ale ta asi bude dobrá, jinak by motor nezavrčel ale za kontrolu nic nedáte. Pak tam jsou jještě 2 tepelný pojistky, ale ty jsou uvnitř a hlídají teplotu topení. jinak jsem tam pojistk nenašel , takže to vidím, pokud bude pojistka dobrá na servis...tedy pokud to nehlídá vodu, což by mělo, a voda se do kávovaru dostává...tam by mohl být dlvod, proč čerpadlo vypne, nemá co čerpat...

jac0b
hodnocení

Myslíte, že tohle by, mohla být ta pojistka?
Nefunkční kávovar Graef ES90 #4
111®
To nemá žádný popis?

Ale má, je to tam na obalu vyraženo...hlavně teplota vypnutí...

jac0b
hodnocení

Bohužel, jdou tam vidět jen pozůstatky označení, ale přečíst nejde nic.
Nicméně jsem usoudil, že opravdu to nebude asi pojistkou. Jelikož se čerpadlo rozjede, tak do něho nějaká elektrika jde. Pravděpodobně bude špatná základní deska. Takže to asi pošlu do servisu. Ale moc děkuji všem za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]