Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čidlo časovače zapnutí a vypnutí světla na chodítku

Od: mnd® odpovědí: 4 změna:

Ahoj,nevím jestli to napíši normálně,ale potřeboval bych přední bílé světlo / jestli to zvládne i zadní červené,ale není podmínkou / na chodítko s časovačem zapnutí a vypnutí na chodítko pro manželku.Mělo by to být na baterii - klidně i na autobaterii,když tam má košík kam by se umístila.Když pohne s chodítkem,tak se na něm automaticky rozsvítí světlo -asi ledky- na např.pět minut.To čidlo musí reagovat na pohyb chodítka a ne na pohyb kocoura.Po pěti minutách zase automaticky zhasne.Asi hledám špatně,ale našel jsem jen na 220V.Nebo kdo by uměl udělat a vyzkoušet a dodat - zaplatím.Dynamo na kolo se mi neosvědčilo,protože manželka chodí pomalu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Z Číny není problém něco takového objednat. Světlo na kolo, které se (při nastavení správného režimu) automaticky rozsvítí při pohybu a vypne po dvou minutách bez pohybu.
Např.: a.aliexpress.com/...
Nevíme ale, jestli to má být na to, aby to pořádně posvítilo na cestu, nebo jen aby byla manželka dobře vidět.
mnd®
hodnocení

Díky.Aby viděla a nemusela šmátrat na vypínač když se drží chodítka a capká v noci na WC.

dam®
hodnocení

0x
Třeba snímač vibrací a otřesů, teď nevím jestli můžu nasat firmu, napíšu do pošty... Stojí cca 100Kč
mnd®
hodnocení

Díky.Pod kterou rubrikou to tam mám hledat? Jsem to snad projel asi všechno,ale nějak jsem nenašel to co bych potřeboval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]