Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aky bazarovy telefon do 6000kc

Od: opi odpovědí: 9 změna:

Zdravim,

prosim poradte s vyberom telefonu. Doteraz som mal iphone8 asi 3 roky, rozbil som displej a nechce sa mi do tak stareho telefonu.

Je mi jedno aka znacka, rozpocet mam do cca 6 tisic, hladam bazarovy, nie novy. Dolezite pre mna je NFC, dobry fotak a podobna velkost ako bola 8micka, nechcem padlo.

diky moc!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Za tu cenu seženete klidně i nový - jen to nebude Vohryzek. NFC je v této cenové kategorii normalni

hodnocení

1x

zdravím, neodpovím vám jaký jiný tel, do vaší ceny a bazarový..

Spíše, byl jste spokojený s operačním systémem iOS? Chcete jiný? Je v tom rozdíl. Pro někoho ohryzek, pro někoho jistota a klid. (nechválím a nehaním nic). A i u toho "staršího” Iphone máte jistotu nejnovějšího OS a bezproblémové aktualizace systému.

Displej na vašim ifounu lze vyměnit za několik málo tisíc (cca 2-3?) a jedete dál? Nemusíte hned dávat "šestku” a měnit jiný tel. a ne-li dokonce operační systém.

Záleží na vás..

jm
hodnocení

0x
Kdo párkrát rozbil, kupuje odolný. Za mne max. Spokojenost s Armor x5pro.
re4zon
Chce bazarovy telefon za 6, tedy novy by byl drazsi. Je zvykly na jabko, coz je sice predrazena pozerska hracka, ale funguje svizne. A ty mu doporucis ulefoun = cistokrevny cinsky smejd bez podpory, ktery sice neni papirove podle velikosti displeje padlo, ale hraje si na odolnost plastovym vyliskem, takze ve vysledku je..

Od kouslého jablka chce odejít, zkušenost s rozbitím už má. Ulefone jsem kupoval oběma synům - padá jim to dost často, abych mohl posoudit, jak moc jsou nebo nejsou telefony odolné. Jeden je používaný více než rok a stále drží - vypadá jak nový i přes ty pády. Baterie 5000Ah je skvělá, rychlost 4GBram dostačuje, pro případ potřeby může vložit 2SIM + 1 SDkartu. Android to mělo tuším 10tku... nebo 11? nevím.

Tento čínský šunt zažil už mnohé a nemám problém jej doporučit - jako nový místo bazarové mrdky kdo ví z jakého důvodu prodávané a bez záruky.

opi
hodnocení

No mne je viacmenej jedno Aky operacny systém. Vela fotím a ta osmička sa v tomto na nove telefony nechyta. V podstate mi po vybere zostali tieto dva telefony:
Samsung a52s 5g alebo Xiaomi 11lite 5g
Co poradíte?

hodnocení

0x

nicméně po doplnění "vela fotím"to chtělo tuto info hned na začátku - v tom případě bych šel opět do nového, ale typ se opět nebude některým líbit.

Jak moc velké je pro vás ono pádlo? lepší foťáky se dělají spíše od 6,5"... datart.cz/... není o moc větší, chce to mít v ruce.

opi
hodnocení

6.5 este snad nevadi, poyeram som aj na to POCO, myslite ze to foti lepsie ako samsung a52 alebo to xiaomi?

POCO nemá takovou kvalitu foťáku - světelnost o chlup horší, stejně tak kombinace zadních foťáků v rozlišení. Na druhou stranu je o 2500,- levnější a má lepší baterii.

Zkuste si je v nějakém větším obchodě osahat, otestovat si, jestli se vám bude líbit obrazovka (typ Super AMOLED jsem nesnesl a mobil kvůli tomu vyměnil za jiný).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]