Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, zda je to někdo, kdo nemá negativní zkušenosti s (integrovanými )NiMh články v přístrojích (holící strojky, vrtačky, příruční nářadí, malé luxy). Mají napětí asi 1 nebo 1.2 Voltu a jsou většinou v světlohnědém papíru a na rozdíl od komerčních AA článků nemají na plusu výstupek. Většinou jsou v zařízení v větším množství, ale klidně i dva(holící strojek)
Vždy když jsem měl nějaký spotřebič, kde byly tyto NiMH články, tak to tak do roka odešlo, prostě nějaký článek se totálně podělal (naštěstí jen funkčně), byl přepólovaný ostatními.
Ve frézkovém holícím strojku Philips jsem původní Ni-MH měnil asi po 14 letech za Eneloope, strojek jede další 4 roky a doufám, že mne přežije...Ono záleží na kvalitě článků původních, před 15 lety nebyl problém...nově jsem používal Eneloope, bez problémů. Pokud máte s něčím problém, vyměňte...třeba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.