Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android 11 uzamčení

Od: sawq odpovědí: 7 změna:

Ahoj, jde nějak nastavit na Android 11, zpráva(text) na uzamčené obrazovce typu: v případě nálezu volejte 987..., jde to nějak udělat nebo musí být nějaká speciální aplikace? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já to na Xiaomi mám pod Zámkem obrazovky - formát hodin zamykací obrazovky - info o vlastníkovi na zamykací obrazovce.
Jak to má čistý Android netuším, ale někde to určitě bude.
Je tam i takový pěkný "easter egg" v příkladu :)
Android 11 uzamčení

myslíš "vlastník na obrazovce"? Už to vidím. S tím si nezahrávej, to je jako spojit hmotu a antihmotu.

hodnocení

0x

Nastavení # Displej # (Rozšíř.) Obrazovka Uzamčení # Přidat text na obrazovku Uzamčení

U mě tam je v textovém poli placeholder (Lineage OS v17- skoro čistý A.O.S.P v10)

Např. Tomův Android

Rada za všechny prachy: můžete si tam dát i EMOJI.

sawq
hodnocení

Ano je to ono, alemám realme a nikde nic takového nevidím

doplněno 07.01.22 23:14:

Konkrétně Realme 8

myslel jsem že dle návodu pjde příkaz

" settings put secure lock_screen_owner_info "Zprávička";

ale nejde mi to... sice mám zprávu nastavenou, ale

settings list secure |grep k_screen_owne

mi hlásí lock_screen_owner_info_enable=0, text tam není vůbec. a když zadám text příkazem výě tak tam zustane ta původní

ale asi je to tím že je to LineageOS...

u tebe to možná půjde (chceš li provádět příkazy přes adb, tak stačí psát adb shell <příkaz>)

sawq
A ten příkaz mám kam zadat , zda se mi to složité celkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]