Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sms se odešle, až když jsem na wifi

Od: rotorod® odpovědí: 7 změna:

dobrý den

mám telefon xiaomi MiA3. Nemám internet (jen tam, kde je wifi). V poslední době se mi stává, že odešlu sms a ona se mi neodešle hned, až když se připojím na wifinu. Nebo naopak, někdo zašle sms mě, a mě nepřijde až jsem připojen k wifi. Nevím jakou to má spojitost, myslím si že by neměla mít žádnou. Kdyby to dělalo u všech kontaktů tak to nějak pochopím, ale mi to dělá jen u některých kontaktu a u zbytku normálně sms.

kde je prosím problém, nevíte? u mě v nastavení? ale čeho, kde to hledat? A kdyby něco bylo nějak jinak nastavené, nemělo by to pak dělat u všech stejně?
Anebo kontakovat operátora?

děkuji Vám za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

1x
SMS, nastavení, funkce chatu, zakázat posílání zpráv přes WiFi.
07.01.22 22:56
hodnocení

děkuji

007cz
U kontaktu kde funguje odesílání SMS má příjemce zakázanou tuto funkci (WiFi).
hodnocení

vypnul jsem funkci chatu, uvidíme

Mně tohle tehdy taky zlobilo, ale tak, že mnou odeslaná sms nepřišla příjemci. Vyřešilo se to až vypnutím toho chatu na mé straně.

hodnocení

0x

je , to by mě zajímalo. Jak to máš nastavené, že ti to chodí z wifi? máš LTE nebo 5G, jakou simku?

CO máš za operátora, jaké APN? Stojí to peníze?

hodnocení

to nevím jestli to chodí z wifi, kolega mi posílal smsku, mě nic nepřišlo. Přišel jsem domu, napojil se na domác wifi a sms přišla. Simka je od O2, moraviatel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]